Retourbeleid

LET OP: WIJ DOEN NIET AAN GRATIS RETOURNEREN, HIER ZIJN KOSTEN AAN VERBONDEN.

Retourneren Is het mogelijk om mijn bestelling te retourneren? Ja, dit is mogelijk. Indien u niet tevreden bent met de door u bestelde artikelen, heeft u de mogelijkheid deze binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. In dit geval moet de bestelling aan de volgende voorwaarden voldoen:

 1. De bestelling bevat nog alle juiste onderdelen, componenten en de verpakking is precies zo aangekomen als het product.
 2. Een normale behandeling van het product is evident, breuk door onzorgvuldige behandeling is uitgesloten.
 3. Producten waarvoor hygiëne belangrijk is, grondig gereinigd zijn voordat het retourproces begint.
 4. Het product direct na ontvangst defect is bevonden.
 5. Wij zijn gerechtigd de klant de werkelijke verzendkosten in rekening te brengen.
 6. Een retourzending wordt binnen 7 werkdagen verwerkt en als aan de voorwaarden is voldaan, wordt de retourzending binnen deze periode officieel erkend. *Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als wij vermoeden dat de artikelen buiten onze schuld gebruikt of beschadigd zijn. Hoe kan ik mijn bestelling retourneren? Als uw bestelling aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, moet u het volgende doen om het retourproces in gang te zetten. Stuur een e-mail naar: info@eforabeauty.com ervoor dat de e-mail het volgende bevat: Bestelnummer Reden voor de retouraanvraag Foto van het product in geval van breuk Voornaam + achternaam van de klant Adres van de klant Wij spreken u dan aan en geven u het retouradres. Stuur de retourzending nooit naar de afzender, wij geven u het juiste adres door nadat u ons daarom gevraagd heeft. U, de klant, bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. STORNOBAU De consument heeft een herroepingsrecht overeenkomstig de volgende bepaling indien de consument een natuurlijke persoon is die een rechtshandeling aangaat voor doeleinden die niet overwegend verband houden met zijn of haar commerciële of beroepsactiviteit:

  A. ANNULERINGSVOORWAARDEN
  Het herroepingsrecht bedraagt 14 dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde die niet de vervoerder is, de laatste goederen heeft ontvangen of aanvaard. Aangezien wij met een volledig geautomatiseerd systeem werken, worden bestellingen uitgevoerd zodra ze zijn geplaatst. Daarom kunnen wij het verzendingsproces niet onderbreken tot de levering, zodat een terugbetaling bij ontvangst van de goederen niet mogelijk is. Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons Efora Beauty & More door middel van een duidelijke verklaring (bijv. per e-mail) op de hoogte stellen van uw besluit dit contract te herroepen. Producten die in de sale zijn gekocht kunnen enkel omgeruild worden/een tegoedbon ervoor in de plaats, dus geen geld terug. De herroeping is voltooid wanneer wij de goederen hebben ontvangen. De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de koper. Opname voor zendingen in transit Aangezien onze goederen vanuit Azië worden verzonden, kunnen er langere transittijden zijn waarop wij geen invloed hebben. Als de goederen al onderweg zijn naar u, is annulering niet mogelijk. Gelieve te wachten tot u de goederen heeft ontvangen en ze dan naar ons terug te sturen. Uiteraard kunt u ons vooraf informeren over uw annulering. Om u de snelst mogelijke terugzending te garanderen, vragen wij u ons een verzendbevestiging te sturen. Gevolgen van herroeping Als u deze overeenkomst herroept, moeten wij alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, met uitzondering van de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit het feit dat u een andere leveringswijze heeft gekozen dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering), onverwijld en uiterlijk binnen veertien dagen na de dag waarop wij de kennisgeving van uw herroeping van deze overeenkomst en de ontvangst van de goederen hebben ontvangen, aan u terugbetalen. Voor deze terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; in geen geval worden u voor deze terugbetaling kosten in rekening gebracht.

  Verwerkingstijd van terugbetaling: 7 werkdagen
  Dit is de hoeveelheid tijd die nodig is voordat de klant een terugbetaling ontvangt.

  Herbervooradings kosten
  We rekenen geen extra kosten als de artikelen terug zijn ontvangen in ons magazijn. U betaald enkel de werkelijke verzendkosten aan de verzendpartij.

  ** ALLE RETOURZENDINGEN WORDEN OP KOSTEN VAN DE KLANT NAAR ONS CENTRAAL MAGAZIJN IN AZIË VERZONDEN. 

Ons toegewijde team staat letterlijk 7 dagen per week voor je klaar! We begrijpen dat vragen en zorgen op elk moment kunnen opkomen, en we zijn hier om te helpen.

Of je nu een vraag hebt over onze producten, hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, of gewoon wat advies zoekt, we zijn slechts een e-mailtje verwijderd. Je kunt ons bereiken via de klantenservice-e-mail info@eforabeauty.nl. We nemen je vragen serieus en zullen ons best doen om snel en grondig te reageren.

Bedankt dat je deel uitmaakt van de Efora Beauty & More-community. We kijken ernaar uit om jou te helpen en je te voorzien van uitstekende service!

Contact formulier